LJ consult
 
Home Om os IT Kurser Nyheder Kontakt Os
Home
Om Os
Hvem er vi
Vores instruktører
Kunderne siger
Vision og mål
Mission
IT Kurser
Nyheder
Kontakt Os
Hvem er vi

Jelgren Consult tilbyder IT kompetenceudvikling.

Jelgren Consult er en uafhængig dansk IT konsulentvirksomhed, der blev etableret i juli 2002 på baggrund af 20 års erfaring i kursusbranchen.

Stifteren Lone Jelgren, som har en baggrund som IT-konsulent, uddannelseschef og direktør, har opbygget flere uddannelsesafdelinger og kursusvirksomheder fra grunden. Hun har en mangeårig erfaring i netop skræddersyet og målrettet uddannelse til større virksomheder.

Lone Jelgren har en baggrund som exam. art og bachelor i fransk og engelsk fra Københavns Universitet før sin videreuddannelse inden for IT. Hun har endvidere erhvervserfaring fra ansættelser hos blandt andet DFDS Transport, Hafnia Forsikring, Control Data, AmeriData samt GE Capital IT Solutions. Derudover som konsulent og projektleder i adskillige større virksomheder.

Med sit mangeårige virke inden for kompetenceudvikling på IT området kan kunderne være sikre på altid at få leveret den optimale ydelse.

Jelgren Consult er specialiseret i skræddersyet IT uddannelse og målrettede virksomhedskurser, som er vores kerneområde.

Vi fokuserer på virksomhedens behov frem for standard IT kurser, og vi målretter kurserne til vores kunders daglige arbejdsopgaver.

Jelgren Consult fungerer som vores kunders rådgiver og sparringspartner inden for IT uddannelse og relaterede områder.

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af IT kurser, seminarer og workshops. Vi afholder målrettede kursusforløb for alle typer brugere, både slutbrugere, superbrugere, support- og Help Desk medarbejdere samt udviklere, altid med fokus på uddannelsesbehovet.

Vi er landsdækkende og afholder kurser både hos os selv, men også ofte hos vores kunder.

Jelgren Consult | Tel: (+45) 45 95 10 75 | Email: info@jelgrenconsult.dk | Terms and Conditions | Copyright © 2020 Jelgren Consult